Izvor: 24 sedam
01.09.2024 u 08:46
0

JESTE LI ZNALI PRAVO IME MAJLI SAJRUS: Pevačica otkrila i kako su njeni roditelji došli na ideju da je tako nazovu

Malo ko je znao

Iako je ceo svet zna kao Majli Sajrus , a zovu je još i Hana Montana po liku iz istoimenog serijala koji je ranije snimala (od 2006. do 2011. godine) ni jedno, a svakako ni drugo, nisu imena koja su ovoj pevačici, glumici, pa i tekstopiscu „stajala“ u ličnoj karti.

Majli je, naime, po rođenju dobila ime Destini Houp Sajrus (Destiny Hope Cyrus).

Vremenom, bio joj je nadenut nadimak Smajli; potom je samu sebe prozvala za jedno slovo kraćom „verzijom“, inspirisana tim nadimkom, pa je 2008. i zvanično „postala“ Majli, prenosila je tamošnja štampa.

Jednom prilikom, pak, objasnila je pozadinu imena Destini Houp.

– Moji roditelji su verovali da mu je sudbina (destiny) da svetu donesem nadu (hope), a to je ogroman zadatak… – otkrila je bila u razgovoru s Dejvidom Letermanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Od 2008, međutim, zvanično je promenila svoje ime u Majli Rej Sajrus. Tada je imala 15 godina, a prema dokumenitima koje je „Today“ bio dobio na uvid – ova želja joj se ispunila tačno u maju pomenute godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar