Izvor: Kurir
01.09.2024 u 09:05
0

SUZE RADOSNICE NA ANGELININOM I DRAGUTINOVOM LICU: Nakon osvajanja zlata otrčala ocu u zagrljaj (VIDEO)

Sve je prštalo od emocija...

Maestralna srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je zlatnu medalju u disciplini skok uvis na juniorskom Svetskom prvenstvu u Limi.

Iako je njen nastup na SP u Peruu bio pod znakom pitanja zbog povrede koju je doživela u kvalifikacijama na Olimpijskim igrama u Parizu, Srpkinja je uspela da se oporavi na vreme i na dominantan način stigne do zlata.

Počistila je Angelina konkurenciju, jedina je preskočila letvicu na 1.92 metra i tako postala svetska šampionka.

Nakon skoka koji joj je doneo zlato, emocije su je potpuno savladale. Odmah je otrčala u zagrljaj svom ocu i treneru Dragutinu Topiću i sa njim razmenila nekoliko reči. Nisu mogli da se suzdrže, oči su im oboma bile ispunjene suzama radosnicama.

Pogledajte ovu emotivnu scenu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar