Izvor: Kurir
02.09.2024 u 12:20
0

NIOTKUDA JE NALETEO I UDARIO NA PEŠAČKOM: Oglasila se pevačicina sestra

Goga Sekulić jutros je oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke "folksvagen kedi" naleteo M. D. (41), a pevačica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Na Gogin telefon javila se njena sestra Aleksandra.

POTREBNI SU MU MIR I VREME: Menadžer Bore Đorđevića otkrio trenutno zdravstveno stanje rokera

– Dobro je Goga, trenutno je u Urgentnom i radi se kontrola i pretraga celog tela. Svesna je i bez krvarenja. Sada se rade snimanja da se utvrdi da li možda ima negde prelome.

Na pitanje kako je došlo do nezgode, Aleksandra kaže:

– Goga je uredno čekala da pređe ulicu, a vozač koji razvozi roštilj je pod većom brzinom niotkuda naleteo kad je ona bila na pešačkom i udario ju je. Ima dosta svedoka, a i on je priznao krivicu – navela je Gogina sestra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter