Izvor: Kurir
02.09.2024 u 12:41
0

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DOM ZDRAVLJA „SRBIJA“ U SRPSKOJ! Predsednik Vučić danas na svečanom otvaranju

STANARI - Gradnju Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima u Republici Srpskoj finansirala je Vlada Srbije.

Dom zdravlja, za koji je kamen-temeljac postavljen 15. jula 2022, sa 59 zaposlenih pruža zdravstvene usluge za oko 5.400 pacijenata.

DEČAKU SE BORE ZA ŽIVOT A MUŠKARAC STRADAO: Težak udes u Crnoj Gori

Predsednik Vučić obišao novi dom zdravlja

– Uvek ćete imati podršku Srbije za razvojne projekte od značaja za građane. Ovaj Dom zdravlja nije spomenik, ni Srbiji ni meni. Njega će koristiti građani Stanara, on će služiti vašoj deci i starima, služiće da obezbedi najbolje lečenje svima. – Zato vas molim da i sve ostalo što budete gradili, gradite na najbolji način, da sve bude po takvim standardima, da možete njima da se ponosite i da gledate kako u miru da nastavite da radite i živite sa svojim komšijama uz poštovanje, ali da se nikada ne odreknete svog srpskog imena i prezimena, kazao je Vučić danas u Stanarima u Srpskoj.

Površine je oko 1.700 metara kvadratnih, a izgleda ovako:

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter