Izvor: Kurir
03.09.2024 u 10:34
0

ZABRANJEN KONCERT DŽEJLE RAMOVIĆ U HRVATSKOJ: Policija prekinula nastup mlade pevačice

Džejla Ramović trebalo je da održi koncert u Omišu u Hrvatskoj, međutim pet minuta pred početak je isti otkazan.

Naime, Džejla Ramović je trebalo da nastupa u jednom kafiću u Omišu 31. avgusta, a ulaznice su koštale 20 evra.

ONI MLATE OZBILJNE PARE NA VESELJIMA: Ali u medijima ih nigde nema

 Pre početka koncerta policija je „kucnula“ na vrata kafića te pri redovnoj kontroli utvrdili da vlasnik nije imao potrebne dozvole kako bi mogao da organizuje koncert.

– Policijski službenici su, na osnovu javne rasprave da će biti održan koncert stranog državljanina za kojeg se sumnja da nema prethodnu dozvolu za rad ili potvrdu o radu, obavili potrebne razgovore sa odgovornim licem i obavestili organizatora o postupku da je potrebno da se traži potrebno odobrenje i potvrda o prijavi rada kada se državljani trećih zemalja angažuju na rad i da ga obavesti o pravnim posledicama ukoliko blagovremeno ne pribavi potrebne dozvole. Dakle, u konkretnom slučaju policijski službenici su poduzeli potrebne mere i radnje kako bi se sprečilo kršenje zakona, te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mera i radnji iz nadležnosti policije, objašnjavaju iz splitske policije.

Džejla je prošlog leta bez problema nastupila u istom tom kafiću.

Haos nakon nastupa „Bijelog dumeta“ u Splitu

Inače, „Bijelo dugme“ održao je koncert u Splitu, gde su izveli svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Naime, mnogobrojnih pesama na red je došla jedna posebna „Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo“ koju je izveo Alen Islamović, publika je tokom ove numere zviždala i negodovala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter