Izvor: Kurir
03.09.2024 u 13:09
0

EVO U KOJI VRTIĆ IDU CECINI NASLEDNICI: Veljko Ražnatović ima samo jedan ali jasan uslov za svoje sinove

Sinovi Veljka Ražnatovića pohađaju vrtić, a evo koju predškolsku ustanovu su za njih roditelji odabrali.

Mali Krstan Ražnatović u aprilu je napunio godinu dana, a sada su roditelji odlučili da je vreme da pođe u vrtić.

DOKAZ DA SU GODINE SAMO BROJ: Džoan Kolins u 10 deceniji zasenila i mnogo mlađe (VIDEO)

Septembar je tako i počeo za njega i njegovog brata Željka, a ponosni otac objavio je prve fotografije mlađeg sina, zabeležene njegovog prvog dana u vrtiću.

Kako Bogdana uz pomoć majke Danijele brine o njihovim sinovima Isaiji, Krstanu i Željku, roditelji su doneli odluku da je sada pravi trenutak da Krstan sa bratom pođe u vrtić, dok će se Bogdana posvećeno brinuti za tromesečnog Isaiju.

Preslatki dečak oduševljeno je pozirao u dvorištu vrtića, u koji već ide njegov stariji brat. Kako se po svemu ugleda na Željka, pa sa njim posećuje i treninge fudbala, za Krstana odlazak u vrtić nije bio stresan, već je priželjkivao da kao njegov brat i on što pre krene u školicu.

Veljko i Bogdana nisu krili emocije jer u životu njihovog srednjeg sina počinje novo, važno poglavlje, a fotografije koje je Veljko podelio na svom Instagramu izazvale su lavinu komentara.

Roditelji su za Krstana, baš kao i za Željka odabrali državni vrtić u Titelu, koji se nalazi u blizini porodične kuće. Krstan i Željko imaju iste uslove odrastanja kao i druga deca, što je posebna želja njihovog oca Veljka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar