Izvor: Alo
04.09.2024 u 07:19
0

CRVENA ZVEZDA DOBILA POJAČANJE: Dovela igrača bržeg od Halanda

Crvena zvezda je dolaskom Silasa u svoje redove, dobila munju...

Koliko je samo ovaj čovek brz… Tako je u jesen 2020. izmereno da je Silas najbrži igrač nemačke lige prema podacima statističara „Opta sporta“. Sa istrčanom brzinom od 35,42 kilometara na sat, bio je ispred Dajota Upamekana (35,34 km/h), Šeralda Bekera (35,29), Erlinga Halanda (35,16), Džastina Klajverta (35,06), Alfonsa Dejvisa (35,04)…

PARTIZAN PRODAO IGRAČA: Brazilac Mateus Saldanja ide u Ferencvaroš

Na zvaničnom jutjub kanalu Bundeslige poređena je njegova brzina sa Dejvisovom. U intervjuu je pričao o navikavanju na tamošnju ligu.

– Kada sam došao u Nemačku, bilo mi je potrebno vreme da se adaptiram. Igra je mnogo ‘fizičkija’ i morao sam da se adaptiram i defanzivno i da naporno radim da bih uspeo – kazao je on.

Silas je došao u Zvezdu iz Štutgarta na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa. U večeri kada je stavio potpis na ugovor, na Marakani su ozvaničii i dolaske Nemanje Radonjića iz Torina i Radeta Krunića iz Fenerbahčea.

Zvezda je spremna za Ligu šampiona…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter