Izvor: Kurir
04.09.2024 u 13:13
0

MISLILA SAM DA JE MRTAV: Otkriveno čime su se otrovali otac i sin

Prava drama dogodila se juče u Mirijevu u Beogradu! A. J. (50) i njegov sin M. J. (19) otrovali su se nitro lakom dok su krečili podrum u dvorištu porodične kuće. Kolima Hitne pomoći prevezeni su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde se prema rečima T. J., majke A. J., odnosno bake M. J. oporavljaju nakon trovanja.

– Hvala Bogu živi su. Javio nam je lekar da su dobro i da će ih ako analize bude dobre pustiti čak i danas kući. Sve se dogodilo juče dok sam spavala – priča T. J. i dodaje:

UZELI MUZIČARE ZA SEBE: Braća brutalno prebili gosta u kafani dok mu nisi polomili lobanju

– Pričala sam sinu da taj podrum ne treba ni da se dira, da se ne kreči, ali je on želeo da ga očisti. Hteo je da ga okreči u belo da bude svetlije, jer je dole mnogo mračno.

Kako nam je navela T. J. ona se probudila iz sna jer je čula galamu i viku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

– Otišla sam da spavam kada je on krenuo da kreči podrum. Do podruma vode merdevine i ta vrata su jedini izvor vazduha i svetlosti. Verovatno kako je dole bio dugo zbog zatvorenog prostora ošamutio ga je taj miris, pozlilo mu je i pao je. Ali je pao tako da je udario glavom o beton. Ostao je tako nepomično da leži – kaže naša sagovornica i dodaje:

– Njenog sin, a moj unuk je bio sa njim i njega je ošamutilo, ali je bio svestan. Toliko svestan da je uspeo da doziva pomoć. Ja ih nisam čula, na svu sreću čuli su ih momci koji rade u mehaničarskoj radnji preko put naše kuće. Ušli su momci odmah, izvlačili su ih iz podruma. Probudila sam se, čujem galamu, pomislim da nije kod nas, ali pogledam kroz prozor i vidim dvorište puno ljudi.

Skamenila se, ali je dotrčala da vidi šta se dešava.

– Videla sam sina, leži, ne pomera se. Mislila sam da je mrtav. Želudac mi se okretao, nisam mogla da dođem sebi. Stavili su ih u sanitet Hitne pomoći i odvezli u bolnicu – kaže T. J. i dodaje:

– Celu noć nisam spavala. Plašila sam se da li će preživeti, pogotovo za sina jer je imao tu povredu glave prilikom pada. Unuk je još u podrumu bio svestan, pa sam makar za njega manje brinula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar