Izvor: blic
04.09.2024 u 19:04
0

DEPORTOVAN IZ NEMAČKOG ZATVORA PA UHAPŠEN ZBOG KRAĐE: Iz zatvora u zatvor

Razbojnik posle odsluženja kazne u Nemačkoj deportovan u Srbiju i odmah uhapšen zbog krađe

Posle odsluženja zatvorske kazne iz Nemačke je u Srbiju deportovan D.N. (37) iz Sremske Mitrovice, koji se tereti zbog krivičnog dela krađa.

Po nalogu javnog tužioca, doneto rešenje o njegovom zadržavanju zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Krađaiz člana 203. Krivičnog zakonika. Okrivljeni je izneo odbranu u tužilaštvu i u priznao krađu.

On je rekao da je putem oglasa stupio u kontakt sa oštećenim koji je izdavao stan na dan, nakon čega je dana 02. novembra .2022. godine iznajmio stan, prespavao jednu noć, pa iz stana ukrao televizor marke „Samsung“ koji je prodao na pijaci.

Imajući u vidu da je okrivljeni ranije osuđivan zbog izvršenja krivičnih dela protiv imovine, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar