Izvor: Alo
05.09.2024 u 08:00
0

ONI SU HODAJUĆI PROBLEM: Otkriven identitet braće koja su pretukla gosta u kafani

Braća S. D. (38) i N. D. (31) iz Beograda 30. avgusta dva sata iza ponoći pretukli su, kako se sumnja, Lj. K. (31) u jednom kafiću na periferiji grada.

Osumnjičena braća poznata u policiji od ranije, a jedan od njih, osumnjičeni S. D. u junu je pretukao i D. A. (64) vlasnika lokala u Batajnici kome je doveo konja da pase cveće ispred lokala.

MASOVNA TUČA U SREMSKOJ KAMENICI: Na licu mesta veliki broj policajaca, u toku potraga za učesnicima tuče

Pretučeni Lj. K. je kritične večeri primljen u Urgentni centar u Beogradu gde su mu konstatovane teške telesne povrede. Iako se isprava pojavila vest da se tuča dogodila u Zemun Polju, ipak se incident dogodio u Batajnici.

– Lj. K. je brutalno pretučen u kafiću i lekari su mu konstatovali prelom lobanje, a ima i nagnječenje mozga. Naočigled brojnih posetilaca kafića, braća S. D. i N. D. prvo su se posvađali sa Lj. K., kog su zatim unakazali od batina – navodi Kurirov izvor i dodaje da istragu vodi nadležno tužilaštvo u Beogradu i sumnjiče se za nanošenje teških telesnih povreda.

Takođe, jedan od nasilnika, S. D., došao je u žižu javnosti nakon što je 26. juna u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško povredio oštećenog D. A. zadavši mu više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, nakon što ga je oštećeni upozorio da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao sa konjem i kočijama, a konju je dao da pase cveće koje se nalazilo u žardinjeri, saopštili su iz beogradskog tužilaštva tada.

Žitelji beogradskog naselja Batajnica ispričali su da osumnjičena braća već godinama prave haos i svi ih se plaše.

– Oni su odavno problem! Sramota nas je što ih i poznajemo. Niko da im stane na put. Svako normalan gleda kako da im se skloni sa puta i da ne upada u konflikt sa njima – kaže jedan od žitelja i dodaje:

– Braća su hodajući problem, nadamo se da će odgovorati za sve što su uradili. Priča se da je S. D. izašao pre nekoliko dana na slobodu iz zatvora u kom je bio nakon što je u junu pretukao vlasnika lokala u Batajnici, a sada je opet napravio haos. Taj pretučeni mladić je u teškom stanju, koliko smo čuli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter