Izvor: Alo
05.09.2024 u 12:46
0

NIJE BIO PRISTALICA TETOVAŽA: Nebrojeno mnogo puta je svojoj supruzi dokazivao koliko je voli, ali ovaj potez ju je zaprepastio

Koliko ju je zaista voleo dokazao joj je nebrojeno mnogo puta, ali jedan način se posebno izdvaja

Bora Đorđević preminuo je juče u 72. godini, a do poslednjeg dana od njega se nije odvajala njegova supruga Dubravka.

UVEK ĆEŠ MI BITI LEK ZA DUŠU: Vedrana Rudan se žestokim rečima oprostila od legendarnog rokera

Koliko ju je zaista voleo dokazao joj je nebrojeno mnogo puta, ali jedan način se posebno izdvaja.

Kako je više puta naglašavao, nije bio pristalica tetovaža bez ikakvog značenja, zbog čega ih nije ni imao mnogo, a jedna je imala posebno mesto u njegovom srcu.

On je istetovirao portret svoje supruge Dubravke na levoj podlaktici i bio je ubeđen da je ta tetovaža najlepša koju ima.

– Tetovaža sa likom moje supruge mi najviše znači zbog toga što je ona tako uvek sa mnom. Kad negde otputujem i nije fizički prisutna, Dubravka je uz mene. Ona je isprva bila zaprepašćena i ljuta, pošto sam to uradio pre odlaska na more, a zna se da slana voda i sunce loše utiču na tetovaže, ali s vremenom se navikla – otkrio je Bora svojevremeno i dodao:

– Inače, crtež je napravljen po fotografiji snimljenoj na jednom od naših koncerata. Na njoj je očigledno da uživa u muzici, da joj je potpuno posvećena – otkriva Bora.

Dubravkin lik roker je istetovirao nekoliko meseci pošto su počeli da se zabavljaju, a 25. maja 2016. godine venčali su se na romantičnoj ceremoniji na Santoriniju. Lider “Čorbe” ubeđen je da čovek treba da tetovira nešto što mu je važno u životu, a ne da se bez veze šara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter