Izvor:
05.09.2024 u 16:11
0

KRVAVI OBRAČUN NA PARKINGU: Izbodena dvojica muškaraca

Žena koja je bila prisutna tokom sukoba ispričala je šta je tačno dogodilo

Kako smo ranije pisali, u sredu je na parkingu jednog supermarketa došlo do fizičkog obračuna u kojem su dve osobe povređene.

Prema prvim informacijama povređeni muškarci u ovom incidentu su Poljaci, međutim, policija je saopštila da je ipak reč o Ukrajincima.

Treća osoba za koju se sumnja da je umešana u ovaj incident trenutno je nedostupna policiji i trenutno se traga za njom.

Naime, pojavio se još jedan svedok ovog nemilog događaja. Žena koja je bila prisutna tokom sukoba ispričala je šta je tačno dogodilo.

– Muškarac koji ih je napao je naš državljanin i videla sam ga kako ulazi u obližnji kafić. Čula sam kako se dere čiji je to BMW kao i da su mu gosti odgovorili da ne znaju. Napolju je ponovo pitao čiji je to automobil, a potom je stao pored da vidi da li će neko doći – rekla je.

Dodaje da u trenutku kada su izašli iz prodavnice i došli do automobila on i je napao.

– Napadač im je govorio na engleskom da će ih ubiti zbog ćerke, ali ja ne znam šta se dogodilo sa njegovom ćerkom, ali se po njegovom ponašanju može zaključiti da je stao u njenu odranu. Nakon napada počeo je da se udaljava i u tom trenutku sam videla da drži nož u ruci – rekla je ona i dodala da je nakon sukoba jedan od napadnutih bio sav krvav, dok je drugi ležao na podu i tri puta je gubio svest.

Napadač je navodno ušao u automobil osječkih tablica, a za vreme napada u vozilu je sedela njegova ćerka. U jednom trenutku je izašla iz automobila, ali se brzo vratila u isti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar