Izvor: blic
06.09.2024 u 11:18
0

ZARADA ILI BEZOBRAZLUK : Iskopirali haljinu sa aplikacije i prodaju je za 28 puta veću cenu!

"Temu" kao izvor zarade

Više ne postoji osoba koja nije čula za novu aplikaciju pod nazivom „Temu“. Mnogi su već našli način da pomoću nje i zarade, ali ne duplo, već neverovatnih 28 puta više.

Da domišljatosti nema kraja pokazuje i jedan sajt koji je oglasio prodaju haljine po ceni od čak 50.000 dinara, koja je identična onoj koja se nalazi na „Temu“ aplikaciji, ali u iznosu od svega 1.755 dinara.

Na popularnoj društvenoj mreži „Iks“, nekadašnjem „Tviteru“, odmah su napravili uzbunu, ali i istakli da se možda ne radi o prevari, već samo o rekreiranju ove haljine na kineskoj platformi.

Međutim, nije im bilo jasno kako su na drugom sajtu mogli da istaknu cenu čak 28 puta višu u odnosu na onu sa kineske aplikacije, a najviše ih je zbunila fotografija koja je ista na obema platformama.

– Čoveče, pa nije ni u fotografiju uložila. Ako je prodala za tu cifru onda stvarno ima smisla za biznis. Još piše i da je rasprodata, ovo je stvarno kriminal – napisao je jedan korisnik X-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter