Izvor: TANJUG
06.09.2024 u 19:12
0

TRAMP ĆE ODRŽATI KONFERENCIJU ZA NOVINARE: Nakon što je bio na sudu

NJUJORK  – Bviši predsednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp pojavio se danas na sudu, nakon čega će održati konferenciju za novinare, dok njegovi advokati tvrde da bi trebalo poništiti presudu kojom je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje kolumnistkinje E. Džin Kerol 1996. godine.

PRIMIRJE U GAZI JE NA POMOLU: Izjavio je američki državni sekretar Entoni Blinken

Kako navodi AP, to je različit pristup koji su Tramp i potpredsednica SAD Kamala Haris zauzeli pre debate koja će biti održana u utorak – bivši predsednik ostaje u očima javnosti, dok se Haris priprema van očiju javnosti sa svojim savetnicima u Pitsburgu.

To je odraz njihovih različitih stilova kampanje, pri čemu Tramp često stupa u kontakt sa novinarima, iako često u prijateljskom okruženju, dok je Haris dala samo jedan intervju i nije održala nijednu konferenciju za novinare.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar