Izvor: 24 sedam
07.09.2024 u 09:39
0

MAJKA UBILA TROJE DECE PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Pronađeni su mrtvi u automobilu

Članovi porodice prosledili su novinarima pisano saopštenje i rekli da "duboko pate"

Žena iz američke savezne države Jute i njena tri deteta pronađeni su mrtvi u automobilu, a zvaničnici okruga Veber veruju da se radi o trostrukom ubistvu i samoubistvu.

Maribelj Ibara (32) ubila je svoju decu, staru četiri, dve i jednu godinu, pa se potom upucala, rekao je policijski poručnik Terans Lavli.

Inspektori su do ovakvog zaključka došli na osnovu video snimka, fizičkih dokaza, očevidaca i razgovora sa članovima porodice, preneo je AP, dodajući da je pištolj pronađen u vozilu. Istragom će pokušati da se utvrdi šta je dovelo do pucnjave.

Oglasila se porodica

Članovi Ibarine porodice prosledili su novinarima pisano saopštenje i rekli da „duboko pate“ zbog gubitaka života dece koje su nazvali „smislom života“.

– Kao porodica, nažalost, ništa nismo znali o njenom mentalnom zdravlju. Uvek smo je gledali kao brižnu majku, što nas još više šokira. Ovaj bol je nešto što ne želimo da iko doživi – navodi se u saopštenju.

Ibarin komšija Daren King rekao je za TV KSL da se Maribelj nedavno vratila u očevu kuću, čija je supruga preminula ovog leta.

– Nakon što je izgubio suprugu staru 50 godina, sada je izgubio ćerku i unuke. Njegovi unuci su bili njegov život – rekao je King.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter