Izvor: Kurir
07.09.2024 u 18:26
0

„43 HILJADE JE ISPALO ŠTO SMO IZVADILI OVE IMBECILE“: Zvicer bio besan na ubice škaljaraca Dedovića i Stamatovića

U optužnici protiv pripadnika kavačkog klana za ubistvo Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini, između ostalog, piše i da je vođa kriminalne grupe Radoje Zvicer direktne izvršioce nazvao "imbecilima", jer su zbog tuče uhapšeni samo nekoliko dana pre izvršenja dela.

Kako se navodi, u prepisci na „Skaj aplikaciji“ Zvicer je napisao:

UŽAS U RAKOVICI: Mrtav pijan muškarac (32) seo na klimu, pa pao sa deset metara

„43h je ispalo što smo izvadili ove imbecile“.

Time je Zvicer otkrio da je 43.000 evra dao da Marko Petković, Ljubomir Lainović i Milinko Brašnjović budu pušteni na slobodu. Inače, oni su 5. januara 2020. uhapšeni u Grčkoj zbog učešća u tuči i posedavanja oružja.

Dvojica visokorangiranih članova škaljarskog klana, Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni su 19. januara 2020.

Optužnica za ova ubistva podignuta su protiv 19 pripadnika kriminalnog klana.

Zvicer o hapšenju obaveštava optuženog Nikolu Spasojevića, koji to prenosi Darku Šariću. Brašnjović, Petković i Lainović 13. januara pušteni na slobodu.

Zvicer, kako se navodi, izvršiocima ubistva „odbio“ tih 43.000 evra kada ih je isplaćivao za „obavljeni posao“ u Atini.

Stefan Andrejić i Veljko Belivuk su „snimili“ Stamatovića ispred restorana u Atini, o čemu su preko „Skaja“ obavestili ostale pripadnike grupe.

Kako pišu na „Skaju“, pronašli su ih slučajno, a Milan Vujotić obaveštava da su „Rosi“ (Stefan Andrejić) i „Soprano“ (Veljko Belivuk) videli Stamatovića ispred lokala sa suprugom.

Neko od pripadnika klana je poslao poruku „Gotovi suuuu“, na šta su ostali odgovarali „To kume“ i „Volim vas, sve vas volim najvše. Joj brate idem da se razbijem neđe noćas, kunem ti se“.

Ubistvo Dedovića i Stamatovića, koje je šokiralo Grčku, dogodilo se u jednom restoranu u predgrađu Atine. U to vreme su se Dedović i Stamatović krili duže vreme u Grčkoj. Kobnog dana su u jednom restoranu večerali sa suprugama i decom. Četvorica maskiranih napadača su oko 18.30 upala u restoran i dok su dvojica držala stražu, dvojica su izrešetala „škaljarce“ naočigled njihovih žena i dece. Jedan od hitaca je pogodio i Milevu Stamatović koja je zadobila povredu.

Ubice su ispalile više od 20 hitaca u glave i grudi „škaljaraca“, a napad je izvršen precizno i munjevito, jer je za manje od 30 sekundi sve bilo gotovo. Ubice su, koristeći metež i paniku, neometano izašle iz restorana i ušle u džip, koji ih je čekao u blizini, nakon čega su pobegle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar