Izvor: Kurir
08.09.2024 u 07:53
0

JAKO ME JE UVREDILO TO ŠTO JE PODRŽAO KAMALU: A ovo je razlog zbog kog je Putin podržao Harisovu

Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da je "duboko uvređen" zbog toga što je ruski predsednik Vladimir Putin podržao demokratskog predsedničkog kandidata Kamalu Haris.

„Podržao je Kamalu. To me je jako uvredilo. Pitam se zašto je podržao Kamalu. Ne, on je šahista“, rekao je Tramp pristalicama na skupu u američkoj državi Viskonsin, preneo je američki portal Hil.

PAR POGINUO U POPLAVI U ŠPANIJI: Strašno nevreme na Majorci uništilo čitavu oblast

Bivši američki predsednik je naveo i da je Putin svoju podršku Haris izgovorio sa osmehom.

„Da li treba da budem uznemiren zbog ovoga? Ne?“, rekao je Tramp.

On je još jednom izrazio uverenje da se ukrajinski sukob ne bi dogodio da je on bio predsednik SAD.

Govoreći na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku 5. septembra, Putin je primetio da Kamala Haris ima „zarazan smeh“, navodeći to kao razlog za rusku podršku njoj, a ne njenom republikanskom protivkandidatu Trampu.

Predsednički izbori u SAD održaće se 5. novembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar