Izvor: Alo
08.09.2024 u 09:39
0

JOŠ UVEK NIJE POZNATO KO JE PROTIVNIK: Đoković se posle sedam godina vratio u Meksiko

Najboljeg tenisera na svetu očekuje zanimljiv događaj u Južnoj Americi

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, navodno će u novembru ili decembru otići u Južnu Ameriku gde će upriličiti svojevrsnu turneju.

TRENER ARINE SABALENKE JE ZAPALIO INTERNET OVIM POTEZOM: Njegova tetovaža na glavi je potpuni hit

Kako je preneo radio XEVT, jedan od najvećih i najslušanijih u ovoj zemlji, Đoković će krajem 2024. godine otići u Meksiko gde ga očekuje meč na čuvenoj Areni za bikove (Plaza de toros) u Meksiko sitiju.

U pitanju je egzibicija poput onih na kojima su učestvovali Karlos Alkaraz i Tomi Pol (2023), Rafael Nadal i Kasper Rud (2022)…

Đoković će se tako, kako je navedeno u tekstu, posle sedam godina vratiti u ovu zemlju, a još uvek nije poznato ko će mu biti protivnik.

Takođe, ovaj medij javlja i da će Novak uz Meksiko posetiti i Argentinu, kako bi odigrao meč sa Huanom Martinom del Potrom, svojim velikim prijateljem.

Zvanična potvrda od strane Novakovog tima trebalo bi uskoro da usledi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar