Izvor: Kurir
08.09.2024 u 13:32
0

STRAŠNA SCENA U PRIBOJU: Mladića iz Foče udarila struja pokušavajući da slika selfi

U Priboju je došlo do stravičnog incidenta kada je mladić iz Foče zadobio teške telesne povrede usled strujnog udara. Prema rečima očevidaca do incidenta je došlo na pribojskoj železničkoj stanici kada se mladić popeo na vagone u nameri da se slika za društvene mreže.

– Madić iz Foče bio je juče kum na jednoj svadbi, jutros je poželeo da se slika i popeo se na vagon, tada je došlo do jakog strujnog udara. On je teško povređen, kaže jedan od očevidaca.

LAŽNA UZBUNA O BOMBI U SMEDEREVSKOJ TVRĐAVI: Reč je o zlonamernom pokušaju da se naruši mir i spokojstvo građana Smedereva

Povređeni mladić je vozilom Hitne pomoći prebačen prvo u pribojsku, a zatim i u užičku bolnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter