Izvor: TANJUG
08.09.2024 u 18:49
0

CRVENI POLUMESEC KATARA I AGENCIJA UN ZA PALESTINSKE IZBEGLICE: Potpisali sporazum za pomoć Palestincima na Zapadnoj obali

Crveni polumesec Katara i Agencija UN za palestinske izbeglice (UNRWA) potpisali su sporazum vredan 4,5 miliona dolara

DOHA  – Crveni polumesec Katara i Agencija UN za palestinske izbeglice (UNRWA) potpisali su sporazum vredan 4,5 miliona dolara iz katarskog državnog fonda za razvoj, za pomoć više od 4.400 palestinskih radnika i pacijenata koji se nalaze na Zapadnoj obali.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu dugo je upućivao pozive da se UNRWA rasformira, optužujući je za antiizraelsko ponašanje.

Nekoliko zemalja obustavilo je finansiranje UNRWA nakon optužbi Izraela da su pojedini zaposlani u toj Agenciji bili umešani u napad Hamasa na Izrael 7. oktobra koji je pokrenuo rat u Gazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar