Izvor: Kurir
09.09.2024 u 07:53
0

HOROR PRIČA U ITALIJI: 53-godišnji vozač kamiona izbo svoju suprugu na smrt

Deca Ane Kristine Duarte pokušala su da odbrane svoju majku dok ju je njen suprug nožem ubadao u stomak. Pokušali su i peškirom da joj pokriju brojne rane, a zatim je njen stariji sin, četrnaestogodišnji dečak, izvukao iz kuće svoju trinaestogodišnju sestru i mlađeg brata od šest godina.

Ovo je horor priča koja dolazi iz Italije, gde je u noći između petka i subote 7. septembra 53-godišnji vozač kamiona izbo svoju 38- godišnju suprugu na smrt. Ana Kristina Duarte, poreklom iz Brazila, i Ecio Di Levrano bili su u braku 14 godina, ali izgleda da je njihov zajednički život bio sve samo ne srećan. Žena je otišla od kuće u ponedeljak 2. septembra nakon još jednog uznemiravanja koje je pretrpela.

SEDMICA U SVETU: Napadi na Ukrajinu, Zelenski tražio pomoć, Francuska nasamarena

Sam Di Levrano je bio taj koji je pozvao karabinjere da prijavi da je žena napustila bračni dom, ali kada su istražitelji ušli u trag ženi, otkrili su kako su se stvari zaista desile. Policiji je ispričala o nasilju koje je pretrpela, ali nije imala želju da prijavi muža.

Tužilaštvo je već u ponedeljak aktiviralo proceduru crvenog koda koji obezbeđuje vid zaštite za žene žrtve nasilja, uz udaljenje iz kuće i obezbeđenje zaštićenog centra. Istražitelji je ponovo trebalo da se susretnu sa ženom radi novih istraga, ali se ona u petak uveče vratila kući i našla se licem u lice sa suprugom. Hipoteza je da je htela da povede i svoju decu, a onda je nova svađa kulminirala ubodom nožem. Deca su nakon zločina pobegla, a Ana je umrla dok je transportovana helikopterom hitne pomoći u bolnicu.

Di Levrano hapšen je 2004. zbog krivičnih dela vezanih za drogu, u međuvremenu je pokušao da nestane: karabinjeri su ga našli kako se krije u obližnjem selu, pri čemu je takođe zaplenjen nož kojim je ubio svoju ženu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar