Izvor: Kurir
09.09.2024 u 08:10
0

KARLEUŠA PAPRENO PLATILA PUT U PARIZ: Odsela u luks hotelu sa 5 zvezdica, unutra nema čega nema

Jelena Karleuša rešila je da svoje ćerke Atinu i Niku iznenadi rođendanskim putovanjem u Pariz, gde će provesti nekoliko dana.

Pop zvezda je za ovo kraće putovanje pukla skoro 20.000 evra, a njene mezimice, producent i ona odseli su u jednom od najluksuznijih hotela u francuskoj prestonici, u kojem noćenje trenutno iznosi 1.850 evra po osobi.

NE REAGUJEM NA KOMENTARE: Voditeljka progovorila o porodici i predrasudama koje svakodnevno dobija

U pitanju je hotel koji obožavaju sve svetske zvezde u samom centru Pariza, a on svojim gostima, između ostalog, nudi i restoran s dve Mišlenove zvezdice, kao i ogroman spa-centar od 900 kvadrata. Svaka soba ima i predivnu terasu s pogledom na Pariz, a smešten je na samo 150 metara od čuvenog trga Vendom i desetak minuta hoda od Jelisejskih polja.

Jelena će u Gradu svetlosti boraviti nekoliko dana, a ovu priliku iskoristiće i za svoj omiljeni hobi – šoping. Kako joj se hotel nalazi u ulici u kojoj svoje butike imaju najpoznatiji svetski brendovi, to joj sigurno neće teško pasti.

Jelena će se za dve nedelje opet vratiti u Pariz, gde će prošetati pistom na ženskoj Nedelji mode za proleće-leto 2025. Nakon što je u martu zablistala na revijama modnih kuća „vetements“ i „windowsen“, ovog puta to će biti na reviji jednog od njenih omiljenih brendova.

 Desiće se mnogo lepih stvari i u zemlji, ali i van granica naše zemlje. Dolaze neke razne svetske nedelje mode, puno iznenađenja… Jako bitni fešn-vikovi, gde sam ja izgleda u toliko dobrom obliku da sam interesantna i tim nekim svetskim dizajnerima. Neću sad da kažem kojima, ali bićete šokirani. Ne možeš ni da pretpostaviš – rekla nam je pre nekoliko dana JK, a kad smo joj rekli da je u pitanju brend na početno slovo B, samo je uz osmeh rekla:

– Dečko, nemoj mi kvariti svako iznenađenje ovde. Došao si da nam kvariš iznenađenja.

Jelena je, inače, tokom posete Parizu posetila i Diznilend, a bivši fudbaler Duško Tošić nije pošao s njima na put, ali se potrudio da svojim mezimicama priredi iznenađenje, pa je u luksuzni hotel u kojem su odsele poslao dva buketa cveća.

– Atinin i Nikin tata je svojim ćerkama poslao cveće za rođendan – napisala je Karleuša, a na buketima su i poruke na francuskom jeziku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter