Izvor: 24SEDAM
09.09.2024 u 08:15
0

KLUNI I PIT PONOVO ZAJEDNO: Potvrđeno snimanje filma „Ocean’s 14“

Najnovije ostvarenje će se zvati "Ocean’s 14"

Tek što su predstavili svoj najnoviji zajednički film „Wolfs“ na upravo završenom Filmskom festivalu u Veneciji, stiže vest da Džordž Kluni i Bred Pit snimaju još jedan film u okviru popularne kriminalističke franšize „Igraj svoju igru“ (Ocean’s 11).

Soderberg se ne vraća

Deadline je potvrdio da je Vorner Bros. dao zeleno svetlo, da će se film zvati „Ocean’s 14“ i trenutno se traži reditelj jer Stiven Soderberg neće režirati najnovije ostvarenje.

On je jednom prilikom izjavio da je priča koju je hteo da ispriča gotova i da nije zainteresovan za povratak u franšizu.

Prema informacijama koje prenose svetski mediji, rediteljsku palicu bi trebalo da preuzme Edvard Berger, reditelj uspešnog ratnog filma „Na zapadu ništa novo“ iz 2022. godine, koji je osvojio četiri Oskara.

Kluni je prošle godine otkrio da je scenario za novi nastavak već završen i da će film biti sličan komediji „Going in Style“ iz 1979. godine, koja prati trojicu penzionera koji odlučuju da opljačkaju banku kako bi razbili monotoniju svojih života. Međutim, ubrzo postaju svesni svojih godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter