Izvor: Kurir
09.09.2024 u 10:18
0

JEDINO BIH NJEMU REKAO DA JE DOBRODOŠAO: Piksijeve reči koje odjekuju

Njegove reči odjekuju fudbalskom Srbijom...

Poznati fudbalski menadžer Zoran Stojadinović smatra da Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinkoviću-Saviću više nije mesto u reprezentaciji Srbije.

WTA LISTA: Olga Danilović zadržala je 110. mesto

Stojadinović je u analizi utakmice Danska – Srbija u Ligi nacija rekao da selektor Dragan Stojković Piksi mora da preseče i odluči da li je ovo bio kompletan tim naše reprezentacije na koji računa ili ne.

„Hajde da vidimo da li smo kompletni ili nismo, da budemo jednom iskreni prema sebi, šta hoćemo i i da ne lutamo mnogo. Kad se odigra dobro sve je ok, kad se ne odigra dobro, nismo mi – mi. Mora da se odreti tačna strategija gde hoćemo i šta hoćemo, onda će ovako da nam se ponavlja posle svake izgubljene utakmice“, rekao je on za TV Arena sport.

Već u oktobru očekuju nas utakmice protiv Švajcarske i Španije, pa ćemo veoma brzo saznati da li će selektor Stojković za te mečeve zvati trojku koja se nije pojavila u septembru – Mitrović, Vlahović i Milinković-Savić.

„Vlahovića bih uvek zvao, a ovo ostalo… Niko mi ne nedostaje, ako me pitate iskreno. Ne da mi ne nedostaje, već mislim da je i atmosfera bila narušena dovođenjem tih igrača. Da me neko ne razume pogrešno, Mitrovića sam cenio mnogo kao igrača, on je bio ‘Broj 1’ igrač i ključ naših uspeha u svim kvalifikacijama, ali došao je trenutak kada je bolje da nije tu. To više nije Mitrović koji je bio. I zbog lige u kojoj je i malo su ga godine stigle, zadovoljstvo… Liga u kojoj igra, par kilograma više, sve to ima svoje“, rekao je Stojadinović i dodao:

„Realno, sa spiska je jedino Vlahović igrač kome bih uvek rekao ‘Izvoli gospodine, dobro si došao'“.

Stojadinović smatra da Sergeju Milinkoviću-Saviću više nije mesto u reprezentaciji.

„Rekao bih da ne nedostaje. Iako ga volim kao igrača, ali prošlo je njegovo vreme, pretrčavaju ga svi, godine su ga stigle, nije to ta želja više, novac je učinio svoje. Nismo mi mentalitet Argentinca koji ide i gine za svoju zemlju, Tonija Krosa koji gine u zadnjoj utakmici za svoju zemlju. Mi smo Balkanci bili i ostali. Kad dobiješ veliki novac, odmah kupiš najbolji auto i to je Balkan, ne možeš protiv toga i to se odražava u igri. Kada dođeš do 30, 31. godine imaš novac, pa kažeš ‘neka gine kome treba’. To je moje viđenje“.

„Nisam ovo reko ni protiv Piksija, ni protiv Sergeja… Posle Crne Gore sam rekao da bih uvek stavio Sergeja u tim, jer jednim potezom može da reši. U ovom momentu mislim da nam Sergej ne treba, a pogotovo taj način… Kada se ne odazivaš i kažeš da ne možeš dok u klubu treniraš najnormalnije, to znači da ne osećaš reprezentaciju kao svoju kuću u kojoj bi trebalo da daješ sve od sebe. Ponavljam, jedino bih Vlahovića uvek zvao“, dodao je Stojadinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter