Izvor: Ona
09.09.2024 u 17:06
0

MAKLJAŽA ZBOG BIDERMAJERA: Ovako nešto u životu niste videli (VIDEO)

"Da je moja devojka, ostavio bih je istog trena"

Bacanje bidermajera je svadbeni običaj koji živi i dalje, a veruje se da ona dama koja uhvati ovo cveće koja mlada baca iza leđa, sledeća je na redu za udaju.

Međutim, iako treba pokazati pomalo „želju“ da uhvate ovaj buket, i dalje važi da kojoj padne u ruke – njoj je „suđeno“.

No, na jednom venčanju u Ljubuškom, dame na svadbi su ozbiljno shvatile ovaj zadatak.  Snimak je objavio na „Mozaik bend“ na svom profilu na „Fejsbuku“.

Kada je mlada posle odbrojavanja bacila visoko svoj bidermajer, žene su „poletele“ da ga ugrabe. Ubrzo, hvatanje cveća pretvorilo se u otimanje, a „okršaj“ u svečanim haljinama nije prestajao. Nakon nekog vremena, gužva se polako raščistila, a tri žene ostale su na podu i dalje čvrsto držeći bidermajer. Nijedna nije želela da pusti, tačnije prepusti drugoj sudbinu venčanja. 

Naravno, snimatelj je svoj zadatak obavio i u nekoliko momenata prošao kamerom, snimajući otimanje oko „sudbine“. Komentari, po svemu sudeći, nisu puni podrške za bilo koju ženu koja je dovoljno jako želela da se uda. Jasno je da navijački duh ipak ostaje za druge prilike, a ovo su samo neki od preko dve hiljade komentara:

– Kolika želja za udajom 

– Da je bilo koja od njih moja devojka ostavio bih je istog trena tu pred svima

– Meni je ovo baš ružno 

Rasplet ove situacije nije snimljen pa nemamo zvaničnu pobednicu, sigurno je da je pobedila najupornija i ona najizdržljivija. A ko zna, možda se i dalje „bore“ za bidermajer i svoje potencijalno sledeće venčanje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter