Izvor: Žena
09.09.2024 u 18:13
0

KEJT MIDLTON ZAVRŠILA SA HEMIOTERAPIJOM: Princeza od Velsa otkrila kako se oseća

Kejt Midlton 22. marta otkrila je da ima rak i da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji. Sada iz Bakingemske palate stižu nove vesti u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem - i one kažu: Kejt Midlton je završila sa hemioterapijama i fokusirana je na poptuno izlečenje.

Princeza od Velsa, takođe, planira da se vrati svojim kraljevskim dužnostima u bliskoj budućnosti, ali u umerenoj meri.

Međutim, princeza od Velsa naglašava da joj je „sada u fokusu da poptuno izleči rak“ i priznaje da je poslednjih devet meseci bilo „strašno i nepredvidivo“ vreme za njenu porodicu. To iskustvo, kaže Kejt, podsetilo je nju i njenog supruga, princa Vilijama, da „razmisle i budu zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo“.

Princezina lična poruka naciji sa srećnim vestima snimljena je u trominutnom videu koji prikazuje nju i Vilijama u Norfolku u društvu njihovo troje dece – prinčevima Džordžom i Luijem i princezom Šarlotom, snimljenom prošlog meseca. Prikazuje porodicu koja se veselo igra na plaži i u šumi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter