Izvor: Kurir
10.09.2024 u 12:23
0

PORODIČNI PROBLEMI SU U PITANJU: Evo zbog čega je Dušan Vlahović odbio Piksija

Dušan Vlahović nije se odazvao na poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za reprezentativne obaveze tokom septembra, zbog navodno porodičnih razloga.

Tako je rekao selektor Orlova na konferenciji za medije pred utakmicu sa Španijom, i tom prilikom je naglasio da apsolutno veruje u razloge svojih fudbalera zbog kojih je njegov poziv odbijen.

MOŽEMO DA GRADIMO USPEHE OD OVE SITUACIJE: Trener Janika Sinera progovorio o doping skandalu

– Što se Vlahovića tiče porodični su problemi u pitanju. Nikada neću ulaziti u privatan život fudbalera. Ako imate druge informacije ja vas molim da mi kažete. Ja sam sa svoje strane uradio šta se očekuje. Objašnjenje je takvo kakvo ste pročitali pre neki dan, sve što vas interesuje pitajte njih a ja moram da im verujem – rekao je Piksi na konferenciji.

Potom su krenula nagađanja zbog čega neki fudbaleri sada ne žele da igraju za reprezentaciju, a slučajem Dušana Vlahovića intenzivno se bave italijanski mediji.

Oni tvrde da Vlahović trenutno pregovara sa Juventusom oko novog ugovora i da je samo fokusiran na to, pa da upravo iz tog razloga nije želeo ovog puta da igra za reprezentaciju Srbije u Ligi nacija.

Navodi se da uprava italijanskog giganta ima plan da Dušanu smanji ugovor koji trenutno ima, i po kojem zarađuje 12 miliona evra a važi do leta 2026. godine.

Italijanski velikan je Vlahoviću ponudio produžetak ugovora po kojem bi zarađivao nešto manje, odnosno između devet i deset miliona evra neto, s tim što bi bonusi bili veći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter