Izvor: 24SEDAM
11.09.2024 u 10:05
0

NOLE I KIRJOS SU PRAVI DRUGARI: Ovo je ludo, nisam nikad pomislio da ću biti dobar prijatelj sa Đokovićem!

Nole i Nik imaju sjajan odnos otkako je našem asu zabranjen ulazak u Australiju

Srpski teniser Novak Đoković i njegov kolega Nik Kirjos iz Australije danas imaju sjajan odnos, a ne tako davno se baš nisu preterano voleli.

Sve se zapravo promenilo kada su australijske vlasti 2022. godine donele odluku da zabrane ulazak u ovu zemlju našem teniseru. Svet je bio podeljen u stavovima zbog toga, a jedan od onih koji su najglasnije bili uz Noleta bio je upravo Kirjos.

Sada su u izuzetno dobrim odnosima, a takav razvoj situacije iznenadio je i samog Australijanca, koji je to otvoreno priznao i podkastu „Tennis Insider Club“.

– Da, to je ludo. Nikada nisam pomislio da ću biti zaista dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem, i to ne samo na terenu. Razmenjujemo poruke, šaljemo smešne mimove i sve te stvari na Instagramu – rekao je Nik, pa se prisetio i onog čuvenog finala na Vimbldonu kada mu je rival bio upravo Đoković.

– Činjenica da sam igrao finale Grend Slama sa Novakom na Vimbldonu je ludo, jer smo mi toliko različiti, a sada smo kao prijatelji i to je neverovatno. Imam priliku da razmenjujem udarce s njim i da mu pomognem, to je prilično kul.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter