Izvor: SPORT.ALO
11.09.2024 u 11:30
0

KO TREBA DA NASLEDI SVETISLAVA PEŠIĆA: Sada se postavlja pitanje – Ko umesto njega?

Ko bi mogao da nasledi velikog Karija i "uđe u njegove cipele" kako bi pokušao da ponovi ili napravi veći uspeh od njega.

Košarkaška reprezentacija Srbije ostala je bez selektora nakon što je Svetislav Pešić objavio da više neće voditi nacionalni tim nakon što je osvojio bronzu na Olimpijskim igrama.

Kari je ponovo obradovao naciju u dva navrata i pokazao da je čovek za velika dela. Doneo je Srbiji srebro na Svetskom prvenstvu, pomenutu bronzu u Parizu i napravio veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo naredne godine.

NOLE I KIRJOS SU PRAVI DRUGARI: Ovo je ludo, nisam nikad pomislio da ću biti dobar prijatelj sa Đokovićem!

Sada se postavlja pitanje – Ko umesto njega? Ko bi mogao da nasledi velikog Karija i „uđe u njegove cipele“ kako bi pokušao da ponovi ili napravi veći uspeh od njega.

Pitamo vas, ko je vama lični favorit ili nekako najlogičnije rešenje. Da li je to možda povratak Aleksandra Đorđevića koji je bez angažmana, možda Saša Obradović, povratak Aleksandra Kokoškova… ili možda neki strani stručnjak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter