Izvor: 24 sedam
11.09.2024 u 17:02
0

OGLASILA SE MOSKVA: Prinuđeni smo da koristimo razornije oružje

Zelenski uvlači Zapad u sukob, prinuđeni smo

Predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin izjavio je da Vladimir Zelenski postepeno uvlači zapadne zemlje u sukob u Ukrajini, što bi moglo da primora Rusiju da odgovori korišćenjem snažnijeg naoružanja.

On je upozorio da „Vašington i druge evropske države postaju učesnici rata u Ukrajini“ jer Zelenski traži od SAD, Nemačke, Francuske i Engleske isporuke oružja i tehnologije, te „razmatra s njima moguće napade na rusku teritoriju“.

Volodin je naglasio da će takvo delovanje dovesti do toga da Rusija bude primorana da koristi oružje koje je „moćnije i razornije“ kako bi zaštitila svoje građane.

Takođe je kritikovao Zelenskog zbog „zanemarivanja ukrajinskih građana“, ističući da je svoju porodicu prebacio u inostranstvo.

– Zelenskog baš briga za građane Ukrajine. On ne misli o njihovoj bezbednosti. Svoje roditelje je odavno prebacio u Izrael, porodica mu živi u Londonu. Sudbina građana Ukrajine ga ne uznemirava. Najvažnije za njega je da očuva vlast, ali teško da će mu to poći za rukom. Sa smenom šefova evropskih država i u SAD taj istrošeni američki komadić sapuna postaje toksičan – napisao je Volodin, ističući da smatra i da Zelenskog očekuje sudski proces.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter