Izvor: 24 sedam
11.09.2024 u 18:43
0

RIJANA I NAOMI KEMBEL U SVAĐI : Pevačica jednim potezom oduvala manekenku! (VIDEO)

Situacija je privukla pažnju čitavoj javnosti

Rijana je nedavno izazvala veliku pažnju tokom Nedelje mode u Njujorku svojim iznenađujućim potezom kada je izignorisala bivšu prijateljicu Naomi Kembel.

Pevačica, koja je na događaj stigla u zapanjujućoj kristalnoj haljini, naišla je na Naomi, ali je odlučila da je ignoriše i nastavi svojim putem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RIHANNA 💋 (@rihannaskisser)

Ova neprijatna scena privukla je mnogo pažnje, naročito jer su Rijana i Naomi nekada bile bliske prijateljice. Dok je Rijana sa entuzijazmom pozdravila Edvarda Eninfula, urednika britanskog „Voga“, koji je sedeo pored Naomi, supermodel je pokušala da uspostavi kontakt sa pevačicom, ali je Rijana odlučila da ignoriše njen pokušaj i samo prošla pored nje.

Ova situacija verovatno je podsećanje na nesuglasice koje su ranije imale.

Godine 2014. tokom jedne ceremonije, Naomi je bila snimljena kako upućuje pitanje Rijani o mogućoj zloupotrebi nedozvoljenih supstanci, na šta je pevačica odgovorila hladnim pogledom. Kasnije, 2017. godine, spekulacije o navodnoj svađi između njih počele su da se pojavljuju u medijima, zbog navoda da je Rijana imala romansu sa Hasanom Džamilom, bivšim momkom Naomi Kembel.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter