Izvor: HS
12.09.2024 u 09:04
0

UŽASNO: Robinjo indirektno priznao da je silovao devojku iz Albanije

Neverovatno je šta ljudi sebi dozvole.

Nekadašnji brazilski fudbalski as, Robinjo, ponovo je dospeo u žižu javnosti, ali ne zbog fudbalskih veština, već zbog neuspelog pokušaja smanjenja zatvorske kazne. Robinjo, koji je osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u grupnom silovanju, pokušao je da smanji svoju kaznu, ali je odbijen.

Podsetimo, italijanski sud ga je 2017. godine osudio za zločin počinjen 2013, kada je igrao za Milan. Žrtva je tada bila dvadesetdvogodišnja devojka iz Albanije.

Nakon što su sve žalbe iscrpljene, italijanski Vrhovni sud je 2022. godine potvrdio presudu, čime je ona postala pravosnažna.

Iako Robinjovi advokati ne odustaju od pokušaja da olakšaju njegovu kaznu, njihovi napori su i dalje bezuspešni. Poslednji pokušaj bio je usmeren na preklasifikaciju dela, pokušavajući da tešku optužbu za silovanje svedu na lakšu, čime bi se otvorila mogućnost smanjenja kazne. Međutim, prema brazilskom zakonu, silovanje se i dalje smatra ozbiljnim krivičnim delom, što je rezultiralo još jednim neuspehom po Robinja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter