Izvor: Telegraf
12.09.2024 u 14:22
0

NEMICA KOJA SE ZALJUBILA U AVION PONOVO ŠOKIRA: „Raskinuli smo nakon 9 godina, ali ostajemo prijatelji“(FOTO)

Nemica Mišel Kobke (36) postala je poznata široj javnosti 2014. godine, kada je otkrila da se zaljubila u letelicu od 40 tona.

Reč je o erlajneru Boeing 737-800 koji je ugledala kroz prozor na berlinskom aerodromu i odmah shvatila, kako je kazala, da je to “ljubav njenog života”.

Mišel je šokirala javnost kada je rekla da je avion “seksualno privlači”, da ga zove “dragi” i da se divi njegovim krilima i trupu.

Sada je ponovo u žiži, a nakon izjave da je “raskinula ljubavnu vezu” dugu devet godina!

“Razdvojeni smo, ali smo ostali prijatelji”, kazala je za nemačke medije.

MDWfeatures / Michele Kobke)

Mišel je ranije otkrila da je objektofil, odnosno osoba koju seksualno privlače neživi predmeti. Ona je imala priliku i da uživo upozna “dragog”, u septembru 2019. Tada se popela na krilo aviona i poljubila ga, prenosi Mirror.

“To je bio najlepši trenutak u mom životu. Uživali smo zajedno, ljubili smo se i mazila sam ga. Jednog dana planiram da se preselim u hangar, kako bi živeli zajedno”, rekla je.

MDWfeatures / Michele Kobke)

Pre raskida, Mišel je kupila više delova aviona, ukljujući ventil rezervoara, spojler i klapnu, kako bi imala nešto od svog “dragog” kada su razdvojeni.

Uz to, nabavila je repliku erlajnera s kojom je spavala. Soba joj je bila ispunjena raznoraznim suvenirima, ali sada ih je rasprodala da bi napravila prostor za novu strast.

“Sada volim da nosim srednjovekovne viteške oklope”, otkrila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter