Izvor: Kurir
13.09.2024 u 07:24
0

NATAŠA BEKVALAC NEKAD I SAD: Javnost je OVO prvo primetila kod pevačice

Nataša Bekvalac oduvek je važila za jednu od najpoželjnijih javnih ličnosti. Duga, plava kosa, pune usne i zavodljiv pogled učinili su je fatalnom po mnoge muškarce, pa su se mnogi zapitali da li je oduvek bila tako lepa.

Kada je pevačica objavila fotografiju sa venčanja starije sestre Dragane, izgled Nataše Bekvalac nekad privukao je dosta pažnje.

DARKO FILIPOVIĆ SE ZBOG OVOG KOLEGE JAKO NALJUTIO: „Prebledeo je i počeo da viče!“

Pevačica i njena mlađa sestra Kristina stajale su u prvom redu, dok su iza njih bili majka i otac.

Devojčice su blistale u belim haljinicama, ali njihova boja kose ono je što se prvo da primetiti na fotografiji.

Sestre Bekvalac obe su prirodne brinete, koje su se kasnije, u tinejdžersko doba, odlučile da im plava boja kose bolje pristaje.

Ono što je takođe očigledno na fotografiji je da pevačica ima prirodno pune usne, a kao što možete primetiti ni lik Nataše Bekvalac nekad nije bio mnogo drugačiji od današnjeg.

Iako je kasnije uradila estetsku korekciju uvećanja grudi, Nataša svoj izgled nije mnogo promenila, a fotografija Nataše Bekvalac dokazuje da je ova Vojvođanka ipak prirodna lepotica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter