Izvor: Kurir
13.09.2024 u 08:52
0

SVAKI OLIMPIJAC TREBA DA BORAVI BAREM JEDNOM U SELU: Novak otvorio dušu

Novak Đoković bio je gost emisije Putem šampiona na Radio televiziji Srbije gde je pričao o brojnim zanimljivim temama.

Najbolji teniser u istoriji Srbije, a verovatno i planete, govorio je i o Olimpijskom selu.

NOVAK OTKRIO ŠTA SE DOGODILO U NJUJORKU: OI su mi bile zvezde vodilje!

– Svaki olimpijac treba da boravi barem jednom u selu. Ja sam to uradio u Pekingu 2008. godine. Sada sam odlučio da budem van kako bih bio miran i koncentrisan. Imam neke rutine koje mi pomažu da idem na medalju. Hteo sam da odem do menze i teretane na OIimpijskim igrama, bilo je puno sportista tu, ali je došao trenutak kada sam morao da se okrenem i odem odatle. Najlepše mi je bilo kada sam došao do naše misije. Proćaskao sam i razgovarao sa mnogima. To je posebna atmosfera i zajednica. Tu ste kao tim, porodica. Delite zajedničke prostorije, bodrite se… Televizori uvek prate naše sportiste, da budemo u toku sa dešavanjima. Svi su mi iz naše misije posle medalje priredili emocije koje ću pamtiti do kraja života. Najviše sam se radovao odlasku u selu. Svi su me zadužili. Toliko mi je bilo neprijatno od tolike podrške, ne znam kako da im se odužim. Većina njih je i dalje bila u takmičenju. Neki su i rano ujutru imali takmičenje. Svi smo se radovali, otvarali šampanjac – rekao je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter