Izvor: 24 sedam
13.09.2024 u 16:54
0

REPORTER SPAŠEN IZ POTOPLJENOG AUTOMOBILA: Slučajni prolaznik mu spasio život ( VIDEO)

Reporter je izveštavao dok je izvlačen iz vozila

Tokom prenosa uživo iz Nju Orleansa gledaoci su svedočili dramatičnom spasavanju dok se grad borio sa uraganom Frensis.

Ova oluja druge kategorije pogodila je Luizijanu kasno u sredu, donoseći snažne vetrove i obilne kiše koje su izazvale poplave i prekid struje u više od 250.000 domaćinstava.

Jonah Gilmor, reporter WDSU kanala, izveštavao je uživo kada je primetio vozilo koje se kretalo kroz poplavljene ulice.

– Videli smo kamion kako ulazi ispod podvožnjaka, krećući se iz suprotnog smera… u trenutku kada je to područje bilo zatvoreno – opisao je Gilmor.

Shvativši opasnost, reporter je potrčao ka policajcu, dok je opisivao kako voda „brzo nadire“. U međuvremenu, prolaznik, koga je nazvao dobri Samarićanin, pritekao je u pomoć, koristeći čekić da razbije staklo automobila.

– Možete viditi čoveka kako lomi prozor – rekao je Gilmor dok je prenosio trenutak spašavanja.

U snimku se vidi vozač kako izlazi kroz zadnji prozor, dok ga hrabri spasilac Majls Kraford izvlači na sigurno, pre nego što su vatrogasci stigli na mesto događaja.

Zbog razaranja koje je uragan prouzrokovao mnogi su morali da napuste svoje domove u regionu koji se još oporavlja od serije razornih oluja iz prethodnih godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter