Izvor: sputnik
14.09.2024 u 12:48
0

SVETLANA KUZNJECOVA O NOVAKU: „Osvojio je sve – neće se povući zbog Janika“

Novak Đoković ove sezone još nema titulu, ukoliko se izuzme zlatna medalja iz Pariza, dok sa druge strane Janik Siner dominira što je Adrijanu Panati, bivšem italijanskom teniseru, bio argument za to da će srpski as uskoro u penziju. Toj tvrdnji oštro se suprotstavila Svetlana Kuznjecova, proslavljena ruska teniserka.

Iako ove sezone nije stigao do pehara Novak Đoković osvojio je medalju koju smatra najvećim uspehom u karijeri. Redovno srpski as ističe da je motivisan uprkos tome što je sve osvojio, ali ima i onih koji mu ne veruju.
Adrijano Panata smatra da će uspesi Janika Sinera uticati na to da Novak ode u penziju, a koliko čuveni Italijan ne poznaje razmišljanje srpskog asa objasnila je Svetlana Kuznjecova koja je stala u odbranu najvećeg svih vremena.
„Tako je Mekinro poslao u penziju Borga, a onda se i sam povukao kada je stigao Beker“, bile su Panatine reči.
„Borg je imao 26 godina kada se povukao a Novaku je sada 37. Znači, poređenje nije potpuno korektno. A o kakvoj noćnoj mori pričamo kada je u pitanju tolika razlika u godinama“, istakla je slavna Kuznjecova.
Objasnila je Ruskinja da Novakova odluka o kraju karijere neće imati veze sa Janikom.

„Novak je sve osvojio, čak i zlatnu medalju. Zato, čak i ako on uskoro okonča karijeru, malo je verovatno da bi to bilo zbog Janika“, objasnila je Kuznjecova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter