Izvor: 24sedam
15.09.2024 u 09:40
0

NOLE OTKRIO GDE MU JE NAJLEPŠE: Poslao još jednu emotivnu poruku (VIDEO)

Novak još jednom pokazao koliko mu znači kad nastupa za svoju zemlju

Srbija je povela sa 2:0 protiv Grčke u meču Dejvis kupa u borbi za opstanak u svetskoj grupi, a naši momci su imali veliku podršku u Pioniru.

Atmosfera je oduševila i najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, koji je emotivnom porukom pokazao koliko mu znači kad nastupa za svoju zemlju.

– Kod kuće je najlepše. Hvala na podršci – napisao je Novak na društvenim mrežama.

Podsetimo, Đoković kad je slavio u prvom meču protiv Janisa Ksilasa, zahvalio se publici što su u velikom broju došli u Pionir.

– Ovo je hram tenisa ove nedelje, inače hram košarke. Hvala što ste nam ulepšali dan i doneli sreću svima nama. Posebno bih se zahvalio roditeljima što su doveli decu. To je najlepši prizor za nas. Nadam se da će se sva deca i mladi ljudi inspirisati posle danas da uzmu reket u ruke i predstavljaju Srbiju. Još jednom, hvala. Srbija – poručio je tada Đoković.

U nedelju od 13 časova prvo se igra dubl za koji su prijavljeni Hamad Međedović i Novak Đoković, odnosno Petros Cicipas i Demetris Azoides.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter