Izvor: Kurir
15.09.2024 u 15:02
0

NAKON 16 GODINA BRAKA SPORAZUMNO SAM SE RAZVEO: Evo šta je Duško Tošić imao da kaže o Karleuši

Jelena Karleuša i zvanično je potvrdila da je potpisala papire za razvod od fudbalera Duška Tošića, nakon 16 godina braka.

On se sad po prvi put oglasio i objavio saopštenje na svom Instagram nalogu.

BRANISLAV LEČIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Otkrio u kakvom je stanju

– Nakod 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućost naše dece, što je nama najbitnije.

– Sva naša zajednička nepokretna imovina smo se dogovorili da pripadne našim ćerkama, Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god smo u prilici.

– Što se tiče Jeleninog i og odnosa, normalno je kada se razvod dešava, da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i da imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece, kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu izta nas i jedino naša deca treba da budu centar našeg sveta, kao što i jesu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter