Izvor: Kurir
15.09.2024 u 15:09
0

SKOČILA NA NJEGA I ODUZELA MU PIŠTOLJ: Novi detalji drame između žandarma i njegove žene

Pripadnik Žandarmerije S. M. (45) iz okoline Vladičinog Hana pucao je iz službenog pištolja, a njegova supruga L. M. (37) oduzela mu je pištolj i tom prilikom je navodno, slučajno sama sebe ranila. Meštani sela iz kog je bračni par rekli su za Kurir da je L. M. operisana i da je dobro.

Pucnjava se dogodila u petak oko 17 sati u porodičnoj kući u kojoj bračni par živi sa roditeljima S. M. Navodno, njih dvoje su se posvađali, a zatim je žandarm uzeo službeni pištolj i počeo da pucao u vrata. Ispalio je četri hitca, a njegova supruga L. M. mu je oduzela oružje i stavila ga za pojas. Pozvala je brata da dođe po nju, a zatim je slučajno sama sebi pucala u nogu. S. M. je nakon tog lišen slobode, a L. M. je sanitetom transportovana u Klinički centar Niš.

ČOVEK JE PREMINUO OD MOŽDANOG UDARA: Istina o smrti muškarca kod Aleksinca

– L. M. je operisana u Kliničkom centru Niš i sada na svu sreću dobro. Ona se sada oporavlja i očekuje se da će uskoro izaći na kućno lečenje – kaže meštanin i dodaje:

– Nije poznato da su imali problema, jer su nizgled bili odmereni, porodični ljudi i zato nas je ovo šokiralo. Navodno, S. M. je popio i tada je izgubio razum, došlo je do svađe. Iz za sada nepoznatog razloga uzeo je službeni pištolj i vitlao njime po kući. L .M. ga je molila da ostavi oružje i da se sabere, međutim, žandarm je počeo da puca. Ispalio je četri hitca u vrata.

Kako dalje dodaje sagovornik, L. M. je odradila „muški posao i oduzela oružje.“

– L. M. je, kako pričaju komšije, skočila bukvalno na njega i oduzela mu pištolj. Stavila ga je za pojas i besno zamogala. Uzela je telefon i o porodičnoj drami obavestila brata koji je uskoro i došao. Tada je navodno, nastala još jedna svađa, a L. M. je zakukala na sav glas – kaže komšije bračnog para.

– Ranila je sama sebe. Krv joj je natopila nogavicu. Najverovatnije je slučajno opalila i nanela sebi povrede. Ruke su joj bile krvave kada je stavila na butinu… Tada je nastala prva panika, mislili su da će umreti, S. M. je onako pripit isto bio van sebe.

Naš sagovornik navodi da je bračni par pre samo sedam dana bio sa prijateljima na crnogorskom primorju, tačnije u Budvi.

– Često su putovali, ma videlo se da uživaju. Delovali su skladno, pre nekoliko dana su se vratili sa mora, a prethodno su u junu išli u Tunis. Nekoliko godina su u braku i svaki slobodan trenutak su provodili sami ili zajedno sa prijateljima – navodi izvor.

– S. M. odavno radi kao pripadnik MUP-a Srbije, dok se L. M. nedavno zaposlila u Vladičinom Hanu.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove porodične drame. S. M. uhapšen je zbog krivičnbog dela nasilje u porodici i on bi danas trebalo da bude saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter