Izvor: zenskimagazin.rs
25.04.2022 u 18:41
0

Ovo su znaci koji ukazuju da li je prvi sastanak prošao dobro!

Prvi sastanci su uvek puni uzbuđenja, ali u isto vreme znaju da budu i zastrašujući.

Nezavisno od toga kako ste upoznali osobu sa kojom ste izašli na prvi sastanak, sigurno se nakon njega pitate da li je prošao dobro. Mnogi su faktori koji utiču na ishod prvog sastanka, a od njega svakako zavisi i to da li će biti drugog u celoj priči, kao i da li je moguća veza između vas dvoje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ova 4 znaka ukazuju da je on vrlo sebičan u krevetu!

Na svu sreću postoje znaci koji vam mogu otkriti da su stvari protekle veoma dobro. Kao prvo zapitajte se kako ste se osećali u njegovom prisustvu i da li želite da ga vidite ponovo, a nakon toga zavirite u našu galeriju jer vam u njoj donosimo znake da je vaš prvi sastanak bio odličan.

OBOJE STE TOKOM SASTANKA BILI RASPOLOŽENI I NASMEJANI

Dok vrtite film u svojoj glavi i prisećate se svog sastanka, važno je da se osvrnete na vaše i njegovo raspoloženje. Ako vam je ostalo u sećanju njegovo nasmejano lice i ako ste se generalno dobro zabavljali sve vreme, to je jasan znak da je sastanak dobro prošao. Čak i ako se tokom vremena koje ste proveli zajedno desilo nešto nezgodno, ako ste se oboje tome nasmejali umesto da sedite u tišini to ukazuje na dobre vibracije među vama.

LAKO STE VODILI RAZGOVOR SA NJIM

Još jedan znak da je prvi sastanak bio zaista je dobar je taj što vam je bilo lako da pričate sa njim o bilo čemu. Ako ste naizmenično jedno drugom postavljali pitanja, a odgovori se nisu zadržavali na „da“ i „ne“, to je znak da ste želeli bolje da se upoznate. Takođe, ako su se teme samo nadovezivale jedna na drugu to znači da je on neko s kim vam je lako da se sporazumete.

ON SE USUDIO DA VAS POGLEDA DIREKTNO U OČI

Verovatno ne postoji bolji pokazatelj od toga da je prvi sastanak prošao dobro od toga ka čemu, odnosno ka kome je bio usmeren njegov pogled. Ako su se njegove oči fokusirale na vas i ako ste ga u više navrata uhvatili da vas gleda direktno u oči, umesto da odmerava druge devojke u prolazu, to je znak da je vrlo zainteresovan za vas. Oči su te koje ne znaju da lažu.

VAŠ PRVI SASTANAK JE TRAJAO MNOGO DUŽ NEGO ŠTO STE OČEKIVALI

Kada ste se dogovorili da se nađete sa njim, povodom vašeg prvog sastanka, verovatno ste smatrali da će sve trajati najviše sat – dva. Međutim, ako ste pogledali na sat i zaključili da ste na sastanku s njim proveli više od 4h, to je zaista dobar znak. Takođe, ako se vaš sastanak nije završio tako što je svako otišao na svoju stranu, već vas je on dopratio do vrata, to je dokaz koji vam treba da se stvari krenule u dobrom pravcu.

ON VAS JE POZVAO ILI VAM JE POSLAO PORUKU POSLE SASTANKA

Ne morate tražiti više dokaza za to da je vaš prvi sastanak prošao dobro, ukoliko vas je on nazvao isto veče ili vam je makar posao poruku. Muškarci su i više nego očigledni po pitanju toga da im se neka devojka dopada, što znači da ako on ne okleva da vas pozive jasno je da mu se dopadate. Čak i najstidljiviji muškarac na svetu, neće propustiti priliku da se javi devojci s kojom je bio na sastanku ako smatra da bi mogli da budu dobar par.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter