Izvor: Alo
16.09.2024 u 08:08
0

TRAMP SE NAKON PUCNJAVE VRATIO U REZIDENCIJU: Ovako bivši predsednik provodi dan

Bivši američki predsednik DonaldTramp šali se sa prijateljima i pristalicama da je uznemiren što nije mogao da završi svoju igru golfa zbog pucnjave

Ovo prenosi Njujork tajms , pozivajući se na izvore.

OVO JE OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ ATENTATA NA TRAMPA: Nismo hteli brzu poteru

Ranije je Asošiejted pres preneo da se Tramp vratio u svoju rezidenciju Mar-a-Lago na Floridi nakon pucnjave u blizini svog golf kluba na Floridi.

 Tramp provodi dan ćaskajući sa prijateljima i pristalicama… i šali se o tome koliko je bio uznemiren zbog toga što nije mogao da završi svoju igru golfa – pišu novine.

Pucnjava se dogodila u nedelju u golf klubu na Floridi, gde je bio Tramp.

Prema navodima policije, službenici Tajne službe otvorili su vatru na osumnjičenog koji se krio u žbunju. Muškarac je pokušao da pobegne automobilom, ali je priveden.

Na mestu gde je primećen pronađeni su jurišna puška AK-47 sa optičkim nišanom, dva ranca i GoPro akciona kamera.

FBI se pridružio istrazi Američke vlasti smatraju da je incident pokušaj ubistva Trampa.

Prethodni pokušaj atentata na Trampa

Na predizbornom mitingu republikanaca u Pensilvaniji 13. jula došlo je do pucnjave. Tada je Tramp ranjen u uvo, jedan od gledalaca je preminuo, a još dvojica su teško povređena.

Američka tajna služba saopštila je da je ubila osumnjičenog koji je ispalio nekoliko hitaca prema bini.

FBI ga je identifikovao kao 20-godišnjeg Tomasa Metjua Kruksa. Kako prenosi „Njujork post“, on se krio na krovu proizvodne zgrade stotinak metara od bine, van prostora gde je događaj održan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter