Izvor: Kurir
16.09.2024 u 09:25
0

TAČNO JE DA JE KAJA TREBALA DA ZAMENI SLAĐU: Vesna mu nije bila prvi izbor, a nju svi znate

Izabrana za novu pevačicu grupe "Đogani", a onda je sudbina umešala prste.

Kada su Đole Đogani i Slađa Delibašić rešili da stave tačku na svoj brak, to je dovelo u pitanje šta će biti sa njihovom grupom „Đogani Fantastiko“.

NEMA MNOGO LJUDI KOJIMA VERUJEM: Otkriven uzrok stravične smrti brata Majkla Džeksona

Đole nije hteo da odustane od grupe, te je rešio da pronađe novu pevačicu, a kako danas znamo, na to mesto je došla Vesna Đogani, koja je kasnije postala njegova supruga i rodila mu dvoje dece.

Međutim, ona nije bila prvobitan izbor. Naime, Vesna je jednom prilikom pričala o tome kako je odlučeno da ona bude u grupi, ali je priznala da je zapravo na Slađino mesto trebalo da dođe Kaja Ostojić.

– Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na „Sunčanim skalama“ i da pripremamo novi album – ispričala je Vesna svojevremeno, pa dodala:

– Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter