Izvor: Alo
17.09.2024 u 07:53
0

MUZIČKA IKONA REPA UHAPŠENA: Stavljene mu lisice zbog užasnih optužbi

Pre nego što je reper uhapšen, primećen je u gradu sa svojim sinom

Hip-hop mogul P Didi uhapšen je na Menhetnu, u Njujorku, nakon racije koja je sprovedena po njegovim nekretninama na Beverli Hilsu i Majamiju u martu. Seksualne tužbe protiv njega prethodile su racijama; prvu je u novembru 2023. podnela njegova bivša devojka Kasandra Kesi Ventura.

MILOŠ BIKOVIĆ O ODRASTANJU: „Nisam čovek koji sam bio pre 20 godina“

Pre nego što je reper uhapšen, primećen je u gradu sa svojim sinom Kristijanom Kejsijem Kombsom, poznatim i kaou King Kombs i još par ljudi. Didi je viđen kako nosi dugu crnu jaknu preko svoje crne majice i bež pantalone, a iako je bila noć, nosio je svoje crne naočare za sunce.

– Razočarani smo zbog odluke da se nastavi nepravedno gonjenje od strane državnog tužioca. Šon Didi Kombs je muzička ikona, preduzetnik koji je stekao sve, porodičan čovek pun ljubavi i dokazani filantrop koji je proveo poslednjih 30 godina gradeći imperiju, obožavajući svoju decu i radeći na podizanju afroamerikanske zajednice  – rekao je Mark Anjifilo, advokat slavnog repera.

 

„On je nesavršena osoba, ali nije kriminalac. Svaka čast gospodinu Kombsu koji je sarađivao u ovoj istrazi i dobrovoljno se preselio u Njujork prošle nedelje u iščekivanju ovih optužbi. Molimo da zadržite svoju presudu dok ne budete sve činjenice su dela nevinog čoveka koji nema šta da krije i on se raduje što će očistiti svoje ime na sudu“, naveo je.

Državni okružni tužilac Njujorka objavio je saopštenje na Iksu u vezi sa uhapšenima, napisavši: „SAD Damian Villiams: Ranije večeras, federalni agenti su uhapsili Šona Kombsa, na osnovu zapečaćene optužnice koju je podigao SDNI. Očekujte da ujutru pređete na otkrivanje optužnice i tada će imati više da se kaže“.

„En-Bi-Si“ je u julu izvestio da velika porota saslušava dokaze u vezi sa istragom pokrenutom kako bi se ispitale njegove optužbe za seksualnu trgovinu i reketiranje. Davn Ričard iz Daniti Kane nedavno je podnela tužbu protiv Diddija tvrdeći da ju je on seksualno zlostavljao, omalovažavao i terorisao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter