Izvor: Alo
17.09.2024 u 08:30
0

IGRAO SAM GOLF I ODJEDNOM ČUO PUCNJEVE: Tramp opisao dramu tokom pokušaja atentata na terenu za golf

Donald Tramp, kandidat republikanaca za predsednika SAD na izborima u novembru 2024. godine, opisao je kako su ga zgrabili agenti Tajne službe nakon što su se čula "četiri ili pet hica" tokom navodnog pokušaja atentata dok je igrao golf.

Tramp je opisao događaje od nedelje popodne na njegovom terenu za golf u Vest Palm Biču na Floridi, dodajući da se sve „dobro završilo“.

AUTOBUS SLETEO U PROVALIJU: Preko 30 turista palo u ambis

Rajan Vesli Rout (58) suočava se sa federalnim optužbama za oružje nakon što je agent Tajne službe primetio pušku kako viri kroz žbunje i otvorio vatru na osumnjičenog.

Tajna služba je potvrdila da je jedine hice u incidentu ispalio njen agent.

„Igrao sam golf sa nekim svojim prijateljima u nedelju ujutru i po veoma mirnom, veoma lepom vremenu… i odjednom smo čuli pucnjeve u vazduh, a pretpostavljam verovatno četiri ili pet, i zvučalo je kao meci. Tajna služba je odmah znala da su to meci, i zgrabili su me… svi su samo ušli u golf kolica, i krenuli smo“, rekao je Tramp.

Pohvalivši Tajnu službu za „odličan posao“, dodao je: „Nije bilo sumnje da smo skrenuli sa tog kursa“.

„Voleo bih da sam potopio taj poslednji udarac, ali odlučili smo da odemo odatle“, dodao je Tramp, misleći na sledeći potez u golfu.

Tramp je osumnjičenog opisao kao „veoma opasnu osobu“ za koju se nada da će „dugo vremena“ provesti iza rešetaka.

Bivši predsednik je rekao da je očigledan atentat na njegov život bio „mnogo bolji rezultat“ od prvog pokušaja atentata na mitingu u julu, jer nijedan posmatrač nije ranjen ili ubijen.

„Bio je to neki ludi dan, a juče ste imali još jedan sa drugačijim rezultatom, zapravo mnogo boljim rezultatom“, rekao je on.

Ranije u ponedeljak, privremeni direktor tajne službe Ronald Rou Junior objasnio je da je Trampovo igranje golfa „nezvaničan potez“ i da on „nije trebalo da ide tamo“ tako da agenti nisu imali vremena da pretraže ceo golf teren.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter