Izvor: Tanjug
17.09.2024 u 13:06
0

AKO TRAŽITE POSAO: Traži se 400 novih radnika na Sajmu zapošljavanja u Vranju

Vranjanska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje u petak, 20. septembra, u 11.00 časova Sajam zapošljavanja, a učešće je najavilo više od 30 poslodavaca, objavila je NSZ.

Na drugom ovogodišnjem sajmu zapošljavanja u Vranju učestvovaće najviše poslodavaca iz oblasti autoindustrije, tapetarstva, drvne proizvodnje, proizvodnje tekstila, obućarstva, mašinstva i obrade metala, prehrambene proizvodnje, elektrotehnike, trgovine, ekonomije, administracije, saobraćaja, izgradnje puteva i auto-puteva.

OTAC GA JE NAPUSTIO KADA JE IMAO 14. GODINA: Rob je inspirisan da svoj kanal koristi kako bi pomogao mladima koji nemaju roditeljsku podršku

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 400 radnika različitih profila zanimanja kao što su operater na linijama za automatsku proizvodnju, tapetar, stolar, šivač, izrađivač gornjih delova obuće, mehaničar u proizvodnji, mehaničar tekstilnih mašina, varilac, bravar, rukovalac alatnim mašinama, pomoćni pekar, prodavac.

Biće traženi i menadžeri, komercijalisti, hemičari, tehnolozi, industrijski i mašinski inženjeri, vozači teretnih motornih vozila, rukovaoci građevinskom mehanizacijom, električari, savetnici za životna osiguranja i slično.

Nezaposleni će na sajmu moći da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima i predaju im svoju radnu biografiju, a i nezaposleni i poslodavci moći će na štandu Nacionalne službe da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter