Izvor: RTV
17.09.2024 u 13:19
0

OGLASILI SE IZ SPLITA: Trifunović uhapšen zbog objave na društvenim mrežama

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je da je srpski glumac Sergej Trifunović uhapšen noćas na graničnom prelazu Bajakovo prilikom ulaska u Hrvatsku i da će tokom dana biti doveden u Split na Opštinski prekršajni sud, gde ga čeka novo suđenje.

Kako prenose zagrebački mediji, Trifunović je priveden zbog objave „neprimerenog sadržaja“, kojom je ujedno na „grub način omalovažavao policiju i policijske službenike“, navodeći da su mu splitski policajci iznudili preko hiljadu evra. Trifunović je tada napisao i: „Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme, po uzoru na Francetićeve, i da će vaše majke biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi“. Dodao je takođe: „Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu“.

Nakon sprovedenog postupka protiv Trifunovića će nadležnom opštinskom prekršajnom sudu biti podnet optužni predlog.

Iz PU splitsko-dalmatinske podsetili da su u saopštenju od 10. septembra prošle godine obavestili javnost da će sprovesti istraživanje vezano za objavu na društvenoj mreži u kojoj, kako navode, „muškarac omalovaža i vređa policijske službenike“.

Utvrđeno je, naveli su, da postoji osnovana sumnja da je „muškarac prekršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega je danas doveden u službene prostorije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter