Izvor: jugmedia
17.09.2024 u 13:37
0

TUKLI I VEZALI BAKU I NJENOG SINA: Ukrali im novac, nakit i dukate

ripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Nišu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije – Službom za suzbijanje kriminala i policijom u Požarevcu, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su i uhapsili N. R. (1997) i D. S. (1993) iz Kovina, I. B. (1970) iz okoline Niške Banje i M. L. (1974) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu.

Takođe, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija je uhapsila i M. S. (1993) iz okoline Niške Banje, osumnjičenog da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Sumnja se da su, 21. avgusta u jednoj porodičnoj kući u okolini Gadžinog Hana, N. R. i D. S., u dogovoru sa I. B., vezali i tukli pedesetdevetogodišnjeg muškarca i njegovu osamdesetogodišnju majku, a potom od njih oteli oko 20.000 evra, nakit i veći broj dukata, dok ih je M. L. sačekao u vozilu i odvezao.

M. S. se sumnjiči da je, nakon razbojništva, skrivao N. R. i D. S.

Pedesetdevetogodišnji muškarac i njegova majka zbrinuti su u Univerzitetsko- kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter