Izvor: BLIC
17.09.2024 u 17:52
0

SERGEJ TRIFUNOVIĆ NAKON HAPŠENJA SPOMENUO SEVERINU: Glumac se javno obratio hrvatskoj policiji

Glumac Sergej Trifunović noćas je uhapšen u Hrvatskoj, a u tom trenutku je njegova supruga Isidora bila sa njim.

Po napuštanju Prekršajnog suda u Splitu on je fotografisan, a bio je vidno neraspoložen.

MILOŠ BIKOVIĆ O ODRASTANJU: „Nisam čovek koji sam bio pre 20 godina“

Sergej se sada oglasio na Instagramu i u objavi spomenuo hrvatsku pevačicu Severinu Vučković koja je nedavno bila zadržana na srpskoj granici. On se na taj način direktno obratio hrvatskoj policiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

– Jel možete da me razmenite za Severinu? – stoji u objavi, dok je u opisu fotografije dodao: „Pitam za druga“.

Oglasio se otac Sergeja Trifunovića

– Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na „ničijoj“ zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali – rekao je Tomislav Trifunović, srpski glumac u penziji.

Tomislav Trifunović je dodao da je Sergej na granici bio sa svojom suprugom i da mu je odmah oduzet telefon.

– Oni su se uputili u Rijeku. „Kidnaperi“ mu nisu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije – naveo je Tomislav Trifunović.

Isidora se oglasila

– Mi smo krenuli u Hrvatsku zajedno. Sve vreme sam bila sa njim, kada su ga uhapsili niko mi nije rekao zbog čega. Advokati su preuzeli slučaj, videćemo šta će biti – rekla nam je Isidora.

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej je na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je glumac kaznu uredno platio.

 On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra koju je uredno platio – rekla nam je kratko Isidora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter