Izvor: 24SEDAM
17.09.2024 u 19:10
0

NOVAK I GRIGOR U SPECIJALNIM JAKNAMA: Dovoljno je to „bratko“, ne treba više od toga! (FOTO, VIDEO)

Sjajna najava duela Đokovića i Dimitrova zbog kog je Bugarska na nogama

Broje se sati do prvog meča Novaka Đokovića u Bugarskoj, pa nije ni čudo što je to centralni događaj dana u komšiluku.

Igraće Nole sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem Grigorom Dimitrovim egzibiciju koja je i u uvertiri počela spektakularno. Srpski i bugarski as su dobili sprecijalno dizajnirane jakne, a osmesi na licima najbolje govore koliko im se poklon sviđa.

– Osećam veliko zadovoljstvo što sam ovde, Srbija i Bugarska imaju i tradiciju i bratstvo i jedinstvo dugi niz godina. To je motivacija za moj dolazak – rekao je Nole na konferenciji za medije, pa opisao svoj odnos sa Grigorom.

– Dovoljno je to bratko, ne treba više od toga. Igrali smo mnogo puta na turnirima, pričamo pola bugarski i srpski, pola engleski. Znamo se mnogo godina, imamo dobar odnos. Poštujemo se. Naravno, na terenu smo rivali, ali njega sam uvek gledao drugačije od drugih jer je brat iz Bugarske, tako sam oduvek osećao. Kada je pre četiri godine došao da igra u Beogradu pričali smo da bi bilo lepo da odigramo meč i u Bugarskoj. Kalendar je bio težak, ali evo došlo je vreme. Želeo sam da dođem pred bugarsku publiku pre nego što završim karijeru, da igram protiv vašeg najjačeg tenisera. Srećan sam, jedva čekam da izađem na teren pred sjajnu publiku.

Novak je rekao i šta očekuje od samog meča, koji bi trebalo da pre svega bude zabavan za prisutne.

– Ne mogu da smislim ništa posebno kao iznenađenje. Imaćemo dobar meč, zabavićemo se. Nadam se odličnoj atmosferi. A kada ljudi odu kući, neka odu u krevet nasmejani i srećni – zaključio je naš as.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter